s1mple.cfg

s1mple.cfg

Evaluări totale: 1
Descărcare
Alexandru "s1mple" Kostylev - Este un jucator profesionist Ucrainean Counter-Strike: Global Offensive care este considerat unul dintre cei mai puternici jucători din lume. Sa născut la 2 octombrie 1997 la Kiev, Ucraina. 

Începutul carierei:

În 2013, a început cariera sa de e-sport, LAN DODGERS a devenit prima echipă pentru Alexander. În februarie 2014, el merge sub steagurile Courage Gaming, pe care le-a jucat doar câteva luni. Mai departe, cariera sa a continuat la Hashtag. A jucat jumătate de lună, s-a întors la DODGERS, în care și-a început călătoria. El a fost, de asemenea, un jucător A-Gaming. Puțin mai târziu, a reușit să găsească o nouă echipă Amazing Gaming, în care a jucat până în septembrie, după care s-a mutat la cea mai renumită echipă HR.

Cariere la HellRaisers:

În septembrie 2014, s-a alăturat organizației europene HellRaisers, cu sediul în Ucraina. Această tranziție a fost importantă în cariera sa, de la această echipă a început să-și câștige faima. Timp de cinci luni, a stat în apărarea HR-ului, după care a părăsit locația echipei.

Cariera la Team Liquid:

A început în ianuarie 2016, când a semnat un acord pentru a vorbi pentru echipa lor. În aprilie, a avut o pauză scurtă, care a fost luată pentru a ajuta WP, dar acolo a jucat sub eticheta Lichid. El a putut reveni în iunie din acel an. El a fost capabil să-i ajute să iasă în TOP-8 la Campionatul MLG Major Championship: Columbus, iar în major ESL One: Cologne 2016 au reușit să ocupe locul doi, pierzând în finală la SK Gaming. La acest turneu, S1mple a tras foarte bine. În august, a decis să-i lase și să se mute în patrie.

Cariera la Natus Vincere:

La sosirea în țara sa, el aștepta deja un contract cu „Născut pentru a câștiga (NAVI)”. Din 4 august, devine reprezentant al NaVi. În timpul jocului din Navi, el a obținut o faimă și mai mare în arena e-sport. Acum, el îndeplinește rolul primului AWP din echipă.

în prezent joaca pentru echipa NAVI, Din diferite surse sa auzit că s1mple nu pleacă din exhipa NAVI pînă nu cîștigă Majorul.
Descarcati s1mple.cfg pentru cs:go gratuit si fara inregistrare

Setări mouse


DPI: 400
eDPI: 800
Frecvența mouse-ului: 1000 Hz
Sensibilitatea mouse-ului în joc: 3.09
Sensibilitatea mouse-ului în Windows: 6
Sensibilitatea mouse-ului la zoom: 1
Accelerarea mouse-ului: 0
m_rawinput: 1

Setări video


Rezoluție: 1280 x 960
Format: 4:3
Dimensiune: imaginea este întinsă
Rata de actualizare: 240Hz
Setări tintă


cl_crosshairalpha "250";cl_crosshaircolor "4";cl_crosshairdot "1";cl_crosshair_t "0";cl_crosshairgap "-1";cl_crosshairsize "1";cl_crosshairstyle "5";cl_crosshairusealpha "1";cl_crosshairthickness "0";cl_crosshair_drawoutline "0";

Parametrii de pornire


novid -freq 240 -tickrate 128 -console

s1mple.cfg highlights×

Informație

Grupul Oaspete nu au voie să comenteze această publicație.